gastenboek

9 berichten
 
22-08-2015
Geplaatst door: Semiu
leHRXihcfboTmy

Lieve leden van de band.Nogmaals hartelijke dank voor jillue optreden. Wat zijn jillue goed, wat een feest om naar jillue te mogen luisteren. Een band om trots op te zijn. Zeldzaam zo'n cinergy gezien in band, waar de kwaliteit van de muziek voorop staat en de lol. Ga zo door, ik ben al in overleg met Kees begonnen jillue te pluggen bij een groot PA licht en geluid verhuur bedrijf. FenBshow. Hoop nog veel van jillue te horen,Groeten Eric (50+)

23-10-2014
Geplaatst door: Vincent Renders
Rondreis Zuid Afrika

Gisteren thuis gekomen van een mooie vakantie. Wij zijn weer vele mooie herinneringen en ervaringen rijker! Dus enorm veel dank voor jouw hulp en de uitgezochte locaties.
Ik wil je echter nog 1 kleine opmerking mee geven. Bij Pezulu Treehouse hebben wij met wat geluk kunnen voorkomen dat wij geen game drive hebben kunnen maken. In tegenstelling tot wat ons was gezegd was het hier wél nodig om van te voren te reserveren. Aangezien er een (onduidelijke) limiet wordt gehanteerd door de beheerder van het private park, was er voor ons geen plek meer voor de 1e ochtend drive of voor de 2 middag drives. Wij hebben echter geluk gehad dat wij al vroeg bij Pezulu hadden ingecheckt en dat er op de dag van ons vertrek nog een ochtend drive mogelijk was. Andere gasten hebben dat geluk niet gehad en hebben gedurende hun verblijf dus géén drive kunnen maken op het privé terrein. Voor toekomstige boekingen is het dus verstandig om van te voren al activiteiten te boeken.
Los van dit, was Pezulu wel een heel bijzonder mooie plek. De woning, het personeel, het eten, de omgeving, echt super. Echt een enorme aanrader!

07-04-2011
Geplaatst door: Heero en GerryAnne Cleveringa
Vakantie in de WestKaap

Na de 4 dagen Kaapstad en omgeving met de huurauto naar Stellenbosch.
Ervoor een hele leuke proeverij op Simonsig met aansluitende lunch.
Franschhoek is er niet meer van gekomen.
Op de Kleine Zalze was een toernooi (1x per jaar) zodat we daar niet konden spelen.
Ernaast ligt de oude Stellenbosche golfbaan, daar hebben we een leuke ronde gelopen (de receptie van de Zalze heeft het geregeld).
Swellendam was erg leuk, historisch romantisch onderkomen.
Oudsthoorn ook heel goed, vooral super aardige gastvrouwen (fam. Spies).
Zondag (de 13e) Cango caves, beetje droge druipsteen grot.
Helaas hadden we daarna een aanrijding in het bochtige gedeelte van de weg, in de Schoemanskloof.
Ik schrok van een beest over de weg en zwenkte naar rechts, met de linkse besturing en mijn rechtse stuurgedrag was ik te laat en botste frontaal op een andere auto die niet zichtbaar uit een bocht kwam.
Gelukkig geen ernstige verwondingen, wat ons betreft wel beide een vrij pijnlijk borstbeen en ribben, wat de hele vakantie heeft doorgespeeld.
De auto werd weggesleept en onze gastvrouw heeft ons opgehaald en liefdevol verzorgd.
3 Uur na het ongeval hadden we weer een nieuwe auto, alles keurig door Avis afgehandeld.
Enfin de 14e de draad maar weer opgepakt.
Op dinsdag Jan en Marianne ontmoet bij de Posboom en enkele leuke dagen samen doorgemaakt.
Helaas sloeg het weer wat om, minder zon, soms wat miezerig.
Voor de rest steeds prachtig weer met maxima tot 38 graden.
Het guesthouse in Knysna, Hide Away, is op zich wel aardig, maar is toch te dicht bij de N2 gelocaliseerd.
De gehele dag en nacht lawaai en niet plezierig om op het terras, balkon te zitten. En er is geen tuin aan de achterzijde.
De gastvrouw ervaarden wij als minder plezierig (wilde alles teveel regelen).
In Jeffreysbay een prima onderkomen, leuke stranddagen gehad.
En Geralds Gift is ook een plaatje. Daar ervaar je het oorspronkelijker Afrika.
Want de wijn- en tuinroute is wel redelijk westers.
Het was erg warm in Addo, veel olifanten, weinig andere dieren, die lagen onder de bosjes.
Donderdags naar Joburg, Pretoria.
Een hele leuke dag bij Nienke en Pieter gehad en vervolgens weer terug met de overigens prima vlucht en service van de KLM.
Wel het is slechts een korte impressie, wij hebben zoveel meer indrukken overgehouden.
Mag ik je danken voor je organisatie en sturing van onze reis.

25-09-2009
Geplaatst door: Jonathan en Stefanie

Afgelopen zomer zijn wij met z’n tweeën 24 dagen op reis geweest in Zuid Afrika. Mede dankzij de uitgestippelde reis door Jacques is het een geweldige ervaring geworden.
Onze reis begon in Kaapstad waar wij verbleven in een heerlijk nieuw hotel. Na 1 dag in de stad en een georganiseerde indrukwekkende excursie naar de Kaap zijn wij zelf op pad gegaan met de auto en verbleven wij in B&B’s, die beter waren dan verwacht! Wijn proeven in Stellenbosch. Springende walvissen gespot in Hermanus. Via Route 62 en Swellendam en Oudtshoorn, waar we verbleven bij de prachtige Oue Werf. De Cango Grotten, struisvogelfarm en Swartbergpass hebben we bezocht. Daarna door naar Knysna waar we genoten van een sunsetcruise op de lagoon. Via Port Elisabeth zijn we naar Johannesburg gevlogen voor het tweede deel van onze reis. Hier kregen wij een KEA Jeep met uitklapbare tent op het dak, waarmee we overnachtten op campings in natuur- en wildreservaten. Toppers waren Hluhluwe-Imfolozi en Kruger National park: giraffen, zebra’s, olifanten, neushoorns, nijlpaarden, krokodillen, leeuw en luipaard…heel bijzonder. De laatste dagen bezochten wij de omgeving van de Blyde Rivier Canyon.
We kijken terug op een prachtige reis en genieten nog steeds na bij het bekijken van de foto’s.

07-01-2009
Geplaatst door: Peter en Mirjam van Winssen
Reis Zuid-Afrika

Op 17 december 2009 zijn wij met onze 3 kinderen vertrokken naar Kaapstad voor een 13 daagse vakantie. We zijn van Kaapstad naar Montague, Oudshoorn, Knysna en Addo National Park gereisd en via Port Elisabeth en Johannesburg weer terug naar A'dam.
De vakantie was onvergetelijk. Overal kwamen we tijd te kort. De mensen zijn ontzettend vriendelijk, de natuur is prachtig en alles was perfect geregeld.
Vooral Beluga of Constantia B&B in Kaapstad was erg goed en De Oue Werf in Oudshoorn was geweldig, maar de topper was wel Woodall Country House en Spa in Addo. Daar weten ze echt wat service inhoudt! Kortom een reis om nooit te vergeten en een land om zeker naar terug te gaan.

13-11-2008
Geplaatst door: w.w.thumann
17 daagse reis door Zuid Afrika

In September/Oktober 2007 heb ik in gezelschap van nog twee medereizigers een trip gemaakt door de Oostelijke Kaapprovincie,Natal en Vrijstaat. De door reisconcept gearrangeerde B&B accommodaties waren topklasse. Ook de verdere afwikkeling van Autohuur was prima geregeld.

14-03-2008
Geplaatst door: Ton en Sija de Waardt
Reis naar ZA

In januari 2008 zijn wij twee weken op bezoek geweest bij onze dochter die gedurende een halfjaar stage liep in Kaapstad. Eerst hebben wij Kaapstad en omgeving bezocht. Vervolgens zijn wij met onze dochter 1,5 week op trip gegaan. Eerst via route 62 naar Oudshoorn, vervolgens een paar dagen verbleven in Knysna. Daarna door naar het Addo Elephant Park. Tenslotte via Port Elziabeth met het vliegtuig teruggekeerd in Kaapstad. Het was een prachtige tocht die door jacques heel goed in elkaar was gezet. Met name de guesthouses waren heel comfortabel, prachtig gelegen met heel aardige en onderhoudende eigenaren. Het enige waar we maar moeilijk aan konden wennen was het enorme verschil tussen rijk en arm. ZA blijft echter wel een heel intrigerend land. We hopen er zeker nog een een keer naar terug te keren.

07-03-2008
Geplaatst door: Hein en Monique Krüger
Reis Zuid Afrika

Begin januari 2008 zijn wij naar Zuid Afrika geweest, een reis vanaf Kaapstad, via de wijn' en tuin route door het binnenland en langs de kust, door Swasiland en het Krugerpark naar Johannesburg. Alles met een prima huurauto. Onderweg perfect logies, in de meest romantische en fraaie lokaties, altijd praktisch gelegen t.o.v. onze geplande tocht. Veel gezien, en ervan genoten. Alles was prima geregeld, behalve het weer soms; met de ruitenwissers op dubbele snelheid door een wildpark is toch wat minder. Het was een onvergetelijke reis, waarvoor onze dank aan Jaques.

29-01-2008
Geplaatst door: Wim en Lianne Tempelaar
geweldige reiservaring

Onze Zuid Afrika beleving was geweldig. Na twee persoonlijke gesprekken heeft Jacq voor ons gezin met drie knullen in de leeftijd van 12, 13 en 14 jaar een prachtige reis uitgestippeld. We hebben op eigen gelegenheid door Zuid Afrika gereisd. De eerste twee weken met een voyager en overnachtingen in bijzondere onderkomens. Het tweede gedeelte van de vakantie met een terreinwagen, met hier bovenop twee daktenten. De periode was juli/augustus, winter in Zuid Afrika; overdag een zeer aangename temperatuur waarbij je veel kon ondernemen. In de nacht soms rond het vriespunt, maar dat was geen probleem want de kampeeruitrusting was prima. Vanwege onze boys heeft Jacq enkele uitdagende activiteiten in het programma opgenomen, zoals bungy jumpen van de Bloukrans brug, Canopy Tours, adventure tour Cangoo Caves en Shark Diving. Het Kruger Park is geweldig, maar de ongereptheid van het Tembe Elephant Parc maakte zeker zoveel indruk. Het gaat te ver om al onze belevingen hier weer te geven, maar door de deskundige, maar vooral persoonlijke advisering hebben we een prachtige reis gehad.