Welkom bij Reisconcept


Internet biedt een schat aan informatie over reizen naar Zuid Afrika maar is het tegelijkertijd  - met dat overweldigende aanbod - een doolhof.
Kortom, het vergt nogal wat om net die reis te vinden die helemaal naar uw wens, maat en budget is toegesneden.
U kunt natuurlijk naar een reisbureau stappen, in de hoop dat men u daar verder kan helpen.
Maar er is nóg een mogelijkheid wanneer u plannen richting zuidelijk Afrika heeft....................

Reisorganisator

Mijn naam is Jacques de Bruin en ik mag mij tot een van de voortrekkers rekenen die Zuid Afrika, als toeristische bestemming, in Nederland op de kaart zette.

 

Ervaring

Tientallen jaren organiseer ik zowel individuele- als groepsreizen naar Zuid Afrika en Namibië.  

Met mijn jaarlijkse 5-weekse bezoek houd ik mijn kennis en kontakten up-to-date. Daarbij ontdek ik ook nieuwe accommodaties en plaatsen voor het samenstellen van reisroutes.

Dat is de basis van mijn reisconcept voor een privé reis.

Zuid Afrika Reisconcept

Met mijn Reisconcept help ik u uw reiswens(en) realiseren.  

Aan de hand van uw wensen stuur ik u een concept reisplan op met prijsindicatie.

In samenspraak kunt u  aanpassingen en wijzigingen aanbrengen totdat het uiteindelijke reisprogramma uw goedkeuring kan wegdragen.

Daarvoor zal ik graag een afspraak met u maken voor een persoonlijk advies. 

Slapen bij locals

Slapen bij de wijnboer
Slapen bij de wijnboer

Zuidafrika Reisconcept beschikt over meer dan 150 karakteristieke en kleinschalige accommodaties die meestal door de eigenaar zelf worden gerund. 
Dat geeft een bijzonder cachet aan de vakantiebeleving tijdens uw verblijf in statige historische Kaaps Hollandse huizen, gezellige bed & breakfasts, romantische cottages en exclusieve countryhouses, guesthouses, struisvogel-, wijn- en citrusboerderijen en privé wildreservaten..

 

Overnachting  kost van standaard €30 tot zeer luxe €150 per persoon met ontbijt. En vanaf € 125 logeert u in een safarilodge inclusief maaltijden en gamedrives.

 

Bij reservering van accommodatie doet u bij Reisconcept een aanbetaling van 50%. Het resterend bedrag betaalt u ter plaatse aan de eigenaar.

 

Reisconcept berekent geen reserveringskosten

Contact

Voor informatie en/of een vrijblijvende afspraak kunt u met mij contact opnmenen op 0182-619139 of 06-28268702 of via e-mal  j.p.a.bruin@kpnplanet.nl